tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

BH och ego-bild!

Publicerad 2010-04-15 11:16:27 i Allmänt

Länken som jag la upp igår verkar inte funka av nån anledning... Spelar ingen roll, det var ändå fel bh på bilden. :-P Därför lägger jag upp en bild på min bh som tillhör Changes Basic-kollektion. Jag vet tyvärr inte vilken serie den tillhör, eftersom den inte finns med på deras hemsida. Ett tips är att kolla på hemsidan http://www.change.com/se/butiker/ för att se vilken butik som ligger närmast dig för ett besök, det är definitivt värt varenda krona! Blir man Change-medlem så får man dessutom 20 % rabatt på alla köp! Det är ju lite meckigt att köpa en bh i rätt storlek annars nuförtiden, så jag tackar för varenda krona man kan spara! :-)


Världens bästa bh! Finns även i svart och hudfärgat.

Passar även på att lägga upp en ego-bild på mig! Har ju fått penicillin för såret, och som en biverkning av penicillinet har jag blivit magsjuk! :-/ Det innebär i sin tur att min deff har fått sig en raketstart! :-) Kombinationen magsjuka och det nu rådande matschemat innebär att jag har blivit klart mindre svullen! Tummen upp! På helgen har vi tillåtelse att äta lite mindre strikt än under veckorna, så jag längtar till imorgon (helg = fredag kväll - lördag, söndag blir det ordning igen)!


Platt mage - javisst! ;-) Penicillin = dunderkur!

Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2010-04-15 16:02:34

Pip blev ju förbjudna så jag fick byta till mentor :-) Och de har ju inte samma storlekar.

Postat av: Mims

Publicerad 2010-04-15 16:32:37

Ja, det är väl så jävla typiskt! Det visste jag inte förrän du sa det, då googlade jag det! Var glad att de förbjöds före din operation då! :-) Jaja, än har de inte spruckit! Vad blev det för storlek nu då?

Postat av: Hanna

Publicerad 2010-04-16 09:21:26

Det blev mentor högprofil, 425 cc. Cohesive 1, texturerade. Jag känner mej skit nöjd med det. :-) Jag är JÄTTEGLAD att jag inte hann opa mej med dom, ska bli intressant att höra vad de säger på ditt återbesök. När ska du dit?

Postat av: Mims

Publicerad 2010-04-16 11:51:27

Jag ska tillbaka på torsdag om två veckor. Jag har läst lite på olika bloggar, och det verkar som att iaf Proforma har haft väldigt få fall av spruckna PiP-implantat i förhållande till hur många de lagt in.

Jag är verkligen, verkligen glad för din skull iaf! Ser du, det lönar sig att vänta ibland! ;-)

Postat av: :€

Publicerad 2011-04-11 23:55:51

Inte bara dina bröst e snygga.....din kropp med ;)

Postat av: Alex

Publicerad 2011-11-23 09:25:50

Oh my god

I don't get annything

but iove your boobs

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela