tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

När är tuttarna klara?!

Publicerad 2010-04-14 20:31:54 i Allmänt

När jag läste tutt-bloggar före min operation, så verkade alla vara väldigt otåliga med sina opererade bröst. Typ: när kan man börja med vanlig bh? Därefter: när kan man börja med pushup-bh? Och så vidare, ja, ni förstår! Jag har aldrig riktigt känt den otåligheten... Dels har jag hela tiden varit rädd för att man ska "förstöra" brösten, så jag har ju konstant gått omkring i sport-bh, och följt alla anvisningar till punkt och pricka. Dels har jag ju hela tiden haft det här såret att bekymra mig om, så jag har ju "insett" att mina tuttar inte har varit färdiga!

Nu däremot, när såret nästan, nästan är läkt, börjar jag känna av den här otåligheten! Vill ha nya bh:ar, nu har jag bara två balconette-bh:ar från Change (som iofs är fantastiska, kan rekommenderas varmt, kan ses här: http://www.change.com/view.php?template=collection_view&page_id=4&menu_id=63), vill gärna ha en pushup-bh också. I och för sig tryckte jag ihop tuttarna idag, och blev alldeles chockad! Jäääävlar vilken klyfta man kommer kunna få nuförtiden! Kommer ta ett litet tag att vänja sig... ;-)

Puss!

Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2012-03-18 18:57:56

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

Svar: Tack! Jag har varit dålig på att uppdatera i år, men jag försöker svara på lite kommentarer nu, och så kommer det ett inlägg snart också! :) Kram!
None None

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela