tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Tuttarna tre månader!

Publicerad 2010-04-05 21:24:18 i Allmänt

Idag fyller brösten tre månader - hurra! :-) En milstolpe i operationsvärlden, äntligen har ärren återfått full styrka, och man får bära bygel-bh regelbundet, och en massa annat! Det vore fantastiskt om det inte var för det lilla såret som aldrig vill läka, och som jag stör mig på nåt vansinnigt just nu! :-/ Dessutom är jag fortfarande lite sur för att jag tycker att höger bröst är lite fyrkantigt nertill... :-( Apropå det så ringde jag till Proforma i onsdags för att be om en tid för att titta på såret och bröstet, och sjuksystern har fortfarande inte ringt upp! Receptionisten sa att hon skulle ringa upp så snart hon hade tid samma dag, och idag är det måndag (jag veeet, det har varit påsk emellan, men hon hade ju kunnat ringa på torsdagen)!! Ska ringa imorgon och be att få en tid, om inte annat så för att lugna mig själv i mina nojor som annars lätt blir oöverstigliga! :-/

Lägger upp nya bilder på tremånadersbrösten imorgon, nu är det dags att nanna kudden! ;-) Hoppas ni har haft en fin påsk allihopa!

Kram!

Kommentarer

Postat av: Paulina

Publicerad 2012-03-19 01:03:48

Måste säga att jag till 100% uppskattar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

Svar: Hej Paulina! Tack för de fina orden! Jag har inte hört tidigare att det inte går att prenumerera, så jag vet faktiskt inte vad problemet är! Tråkigt att det inte går! Ska försöka uppdatera lite oftare nu framöver, så att ni får något att läsa! Kram
None None

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela