tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Nytt återbesök

Publicerad 2010-06-12 22:37:59 i Allmänt

Hej alla fina,

Som syns på rubriken så ska jag på återbesök - igen... Suck... Men jag mailade till kliniken med hur höger bröst känns (trycker nedåt revbenen, synligt och kännbart implantat på undersidan m.m.) och fick svar nästan genast, där det stod att jag skulle boka in ett återbesök med Calle direkt, och att det givetvis korrigeras kostnadsfritt om implantatet sjunkit. Det känns jättebra med allt stöd och all hjälp de erbjuder på Proforma! Jag talade med en man på mitt gym, och det var då jag kom på vad som är bäst med att jag har valt Proforma som klinik - sker det några komplikationer så får man all den hjälp man behöver! Givetvis önskar jag att brösten blev perfekta på en gång, eller att jag skulle vara nöjd utan att behöva göra om nåt, men eftersom det nu inte ÄR så, är jag väldigt glad och tacksam över all den hjälp som erbjuds från Proformas sida!

Känns lite tråkigt att det blir en eventuell omop i sommar, men jag vill verkligen göra det, om det kan bli bättre! Min sambo säger att han inte tänker på det, men jag ser skillnaden! Dels ser jag implantatet under höger bröst (känns inte så kul, man behöver ju inte vara övertydlig liksom...), höger bröst sitter lägre och är mjukare upptill än vänster, plus att jag känner skillnad på de två brösten när jag känner på båda samtidigt! Jag vill inte ha betalat 37 000 kr och inte vara 100 % nöjd, så därför kommer jag säga att jag vill ha en omop om jag får det!

Om någon har haft problem med db eller bo, eller känner någon som haft det så får ni gärna höra av er!

Hoppas ni har en trevlig helg!

Stor kram!

Kommentarer

Postat av: rickard

Publicerad 2010-06-13 01:31:02

när jag först såg bilden så såg jag ingen skillnad på brösten tills jag lästa att högra va lite högre o det ser ut att stämma:/

Funderar du på någon ny silikon operation som rumpan typ?;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-06-21 23:05:56

hur många cc la du in?

Postat av: Alva

Publicerad 2010-06-21 23:16:32

Hej!

Jag blev väldigt förhoppningfull när jag hittade din blogg! Du verkar både mogen och smart och jag gillar att du beskrivit allt så bra. Jag har precis nu i veckan bokat in konsultation 12/8 och op 24/8 hos Calle på Proforma. Dock har jag lyckats hamna i en del diskussioner där många har väldigt mycket negativt att säga om Calle som kirurg. Saker som snabba och slarviga operationer mm... ja du har ju säkert läst själv. Det känns jättetråkigt för jag vill verkligen inte tro detta. Men du som faktiskt opat hos Calle... vad har du att säga om alla anklagelser? Jag känner att jag behöver lite stöd här för att verkligen våga genomföra min op hos honom :)Du får jättegärna maila mig med svar om det går bra?

aallvvaa@hotmail.comSuperbra blogg iaf =)Mvh Alva

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-07-06 02:42:46

hej hej, tycker dina bröst är jättefina, tråkigt med komplikationer =/

Skulle bara höra hur mkt du har lagt in o vad du hade för storlek innan?

jag ska själv operars 2 sptember hos KKAB och har planer på att läga in nånstans mellan 450-550, har inte bestämt mig än... Mvh Jenny

Postat av: Mims

Publicerad 2010-07-06 21:45:22

Hej hej! :-)Jenny och du anonyma som kommenterade den 21 juni - jag har lagt in 350 cc. Innan operation hade jag en b-kupa, kanske en yttepytteliten c. Men stirra dig inte blind på kupstorlek, det är helt omöjligt att veta vad man kommer få. Jag gick tidigare omkring i bh:ar som var för stora runt om, och hade då stl 75 B-C, nu har jag 65F, vilket inte är så jättestor skillnad egentligen (iaf inte så mycket som det låter). Om du undrar nåt mer får du gärna fråga! :-) Ett tips till dig Jenny, om du står och velar mellan två stl - ta den större! Du kommer inte ångra dig då, det är större risk att du vill göra större om du väljer den mindre storleken.Kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela