tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Bottoming out?

Publicerad 2010-03-31 12:20:17 i Allmänt

Hej alla fina, ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har legat däckad i feber de senaste dagarna!

Det är galet vad man kan börja noja över saker, det är fan nackdelen med internet! Jag började noja imorse (!) över att jag eventuellt skulle ha fått en bottoming out, alltså att implantatet skulle ha halkat ner, och började givetvis googla det... DÅLIG IDÉ! Om jag jämför det jag sett på nätet med mina bröst så verkar det inte vara det jag har drabbats av iaf...

Det jag stör mig på är att jag tycker att höger bröst är lite "fyrkantigt" på nederdelen in mot klyftan liksom... Jag funderar på om det beror på att jag har använt sporttop och inte en normalt formad bh? Men jag har ju fått instruktioner att använda sport-bh, och då har jag gjort det! Förutom de dagarna i förra veckan som jag inte hade bh på mig så har jag ju använt sport-bh:n jämt! Tråkigt om man ska störa sig på det... För att försöka "forma till" tuttarna lite så tänker jag från och med nu bara använda bygel-bh! Inte särskilt bra för mitt sår (som visserligen har läkt ihop förutom en liten strimma), men jag har hellre snygga tuttar och mindre snygga ärr än fula tuttar och snygga ärr! Det har ju gått tre månader sen op nästa vecka, därför tänker jag att det inte kan vara något större problem att börja med bygel-bh nu.

Vad tror ni om min sporttopsteori förresten? Nån som vill dela med sig av andra teorier? Hela implantatet har liksom inte halkat ner så det verkar inte vara fråga om en bo.

Mina bikinisar har kommit nu, tänkte ta bilder och lägga upp senare i eftermiddag!

Puss å kram!

Kommentarer

Postat av: Bettina

Publicerad 2010-03-31 18:07:44

Roligt att fler akademiker gör bröstförstoringar och diskuterar det. Är själv akademiker och tänkte precis som du mycket på hur min omgivning, framför allt på arbetet, skulle uppfatta mig efter bröstförstoringen. Har fått uppfattningen att det är svårt att föra en mer teoretisk, eller om du vill, intellektuell diskussion på de vanliga platserna. Miljön är helt enkelt inte mottaglig för sådana resonemang.

Mina bröst kan sägas vara "färdiga" nu och jag är supernöjd. Förutom att en manlig kollega som jag ofta arbetar tillsammans med har gett mig komplimanger efter operationen har ingen annan kommenterat min bröstförstoring, fast den syns tydligt. Jag kollade din klinik också innan jag opererade mig men valde EsthetiCare Clinic. Många av EsthetiCares patienter som jag träffat på efterkontroller är också akademiker så vi är nog vanligare än vi tror när det gäller bröstförstoring och plastikkirurgi.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela