tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Mycket har hänt...

Publicerad 2011-11-27 20:38:43 i Allmänt

...och mycket mer kommer väl antagligen att hända!

Jag har en hel del funderingar som inte riktigt släpper taget om mig.

Dels kan jag inte släppa det här med att man förbjöd PIP-implantat ett par månader efter att jag opererat mig (för er som inte har följt med så kan jag berätta att det är den typen av implantat jag har). Jag har funderat på om jag ska byta ut mina implantat "bara för att". Den lilla information Socialstyrelsen lämnade gav ju inte vid handen att det skulle vara nödvändigt att omedelbart byta ut implantaten i och för sig, men man slutar ju inte fundera... Vad för hälsorisker innebär implantaten egentligen? Jaja, sista tanken är nog inte tänkt i den delen!

Det leder dock osökt vidare på nästa fundering jag har haft; OM jag byter, ska jag då byta storlek? Känns så sjukt att säga, men brösten känns redan... små...! Det är jättemärkligt, jag vet! De ÄR ju inte små... Men skulle det skada att göra dem lite, lite större? Om jag ändå ska byta ut implantaten alltså! Annars lägger jag mig inte under kniven inom en snar framtid, det kan jag lova er! Synpunkter på detta emottages också tacksamt!

Nu tänkte jag försöka ägna en stund åt att svara på lite kommentarer som jag har fått, TACK för dem förresten! Och förlåt för att jag är totalt urusel på att svara!

Kram!

Kommentarer

Postat av: mywaytohappiness

Publicerad 2012-01-10 23:28:11

Jag tycker absolut att du ska kolla upp dina bröst, jag menar dom sitter ju i din kropp och dom har ju varnat för just de implantaten...var rädd om dej. Kram

Postat av: Mims

Publicerad 2012-01-11 10:07:44

Hej hej,Tack för engagemanget! :) Då jag inte har några problem med mina implantat (ännu?) så har jag valt att inte "göra något åt" implantaten i nuläget. Läkemedelsverket har en poäng i att en ny operation i de flesta fall medför större risker än att byta ut ett implantat som inte orsakar besvär. Däremot kan jag komma att ändra mig beroende på vilka rekommendationer som Läkemedelsverket och Socialstyrelsen kommer med!Var inne och smygkikade en snabbis på din blogg, kul att du har varit inne här! :)Kram!

Postat av: Johan

Publicerad 2012-02-11 03:25:10

Hej!Fina bilder och fina tuttar.Har kollat igenom men hittar inte hur många gram du lagt in? min tjej ser nästan likadan ut i kroppen som du, och ska betala en del av hennes förstoring.johan

Svar: Jag la in 375 cc (tror jag, det är så länge sen nu! :S) i vardera! Lycka till med tjejens op!
None None

Postat av: Lilly

Publicerad 2012-10-26 10:14:20

Tack för att du delar med dig!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela