tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Sen uppdatering - som vanligt!

Publicerad 2013-10-13 09:30:43 i Allmänt

Jag skrev ett långt jäkla inlägg, sen brakade appen ihop! Nu blir det en kort sammanfattning av det tidigare istället, orkar inte skriva om alltihop! :)

Allt gick bra, ett av såren ville inte riktigt läka, precis som förra gången, men nu är det helt läkt. 

Operationen har dock föranlett mig att byta ut hela min bh-garderob eftersom Mentor-implantaten upplevs som betydligt större än PIP-implantaten. PIP-implantaten har en bredare bas än Mentor, och 350 ml Mentor ger därförett högre, större bröst än samma mängd PIP. DET kan vara bra att ha i åtanke om man ska byta ut implantaten. 

Jag tror inte att det blir några fler uppdateringar från min sida, om inget (ytterligare) oförutsett inträffar. Den här gången är muskeln och fickan redo för implantatet redan från början, och man kan inte förvänta sig några större förändringar med tiden. Jag bjuder på en efter-bild och hoppas på att det är det sista jag skriver här (annars har jag ju fått en komplikation, och det vill jag ju inte:)). Kram!


Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela