tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Attention please!

Publicerad 2010-04-15 20:42:26 i Allmänt

Jag är tydligen två veckor efter världen! Mina implantat av märket PiP har tydligen förbjudits av Läkemedelsverket här i landet. Det började med att implantaten förbjöds i Frankrike (märkets "hemland"), detta beroende på att man fått in flera fall där implantaten spruckit. Läkemedelsverket gjorde en snabbutredning och beslöt sig för att förbjuda PiP-implantat även i Sverige och återkalla alla implantat från klinikerna. Så från och med nu får man alltså inte använda sig av PiP-implantat. Implantaten innehåller en otillåten blandning av silikon har jag också fått reda på (antagligen avviker de från EU-standard).

Så, betyder detta att mina tuttar kommer spricka inatt? Förmodligen inte. Men man kanske måste tänka om lite med träning och så. Jag vet ju inte om de spricker lättare på grund av tryck, eller om de är extra känsliga "inifrån" på grund av silikonblandningen. Detta ska jag definitivt ta upp med kliniken på mitt återbesök om två veckor, var så säkra! Vore ju intressant att veta om man får nya implantat om nåt skulle hända med dem... Nån som vet hur det funkar med PiP och garanti på deras implantat?

Såå, den här bloggen har ju tydligen, helt ofrivilligt, fått potential att bli en riktig långkörare! Let's hope not!

Kram och godnatt!

Kommentarer

Postat av: Emmy

Publicerad 2012-03-18 20:20:50

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Svar: Hej Emmy! Uppenbarligen alldeles för sällan, eftersom jag svarar dig efter fem månader! Jag uppdaterar ganska sällan numera, men det kommer ett inlägg snart! Ska försöka bli bättre på att svara på kommentarer också! Kram
None None

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela