tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Jaaaaaaaaaaaa!

Publicerad 2010-04-21 08:19:51 i Allmänt

Såret har äntligen läkt!! Igår kväll ramlade den sista lilla skorpan av, och jag kände mig friiii! :-) Det betyder att jag ska gå till gymmet ikväll! Och att jag har bokat in mig på två pass imorgon (pass har aldrig varit min starka sida, men jag tyckte att det kanske vore bra att börja med lite träning för hela kroppen)! Booty och Core Express, det betyder att rumpa, lår och mage får sig en genomkörare imorgon! Resten av kroppen tar jag på egen hand i eftermiddag! Det känns så skööööööönt! Äntligen kan jag få komma i form igen! Snart ska man ju visa upp sig i bikini, å det vore ju kul om kroppen då är liiiite tajtare än nu! ;-)

Att såret har läkt betyder dock inte att jag inte ska gå på mitt återbesök. Jag vill fan veta hur de har tänkt sig med de har implantaten... Läkemedelsverket har ju inte direkt jobbat arslet av sig för att få vidare klarhet i det hela, det räckte tydligen med en veckolång utredning... Och eftersom fransmännen inte direkt är kända för att uppskatta det engelska språket (och jag har så gott som obefintliga kunskaper i det franska språket), så kan jag inte läsa på den franska motsvarighetens hemsida vad de kommit fram till. Nu förlitar jag mig till forumdiskussioner och bloggar, och där kan det ju stå precis vad som helst! :-P

Apropå återbesöket vill jag också veta om formen på mitt högra bröst är "normalt", eller om implantatet sjunkit på nåt sätt. Fr.o.m. igår kväll och tre veckor framöver kommer jag ha bygelbh på mig dygnet runt för att försöka forma det på egen hand! :-)

Kram!

Kommentarer

Postat av: Ms M

Publicerad 2010-05-19 11:40:39

hej!

fina tuttar! :)

rekommenderar du fortfarande calle och proforma trots dina små biverkningar och dylikt?KRAM

Postat av: Linnea

Publicerad 2010-05-19 11:57:33

Kan du skriva om vad du har för implatat och var du gjorde det och vad läkaren heter? Och hur käns brösten nu efter? Är dom mjuka som dom var innan operation, och kan man känna att dom är "fejkade"? Jag funderar själv på koksalt, men jag e ännu osäker

Postat av: Mims

Publicerad 2010-09-02 08:53:35

M - Tack! :) Ja, jag kan fortfarande rekommendera Proforma, och Calle, då jag är mycket nöjd med slutresultatet! :)Linnea - kolla gärna längre ner i min blogg, all info om material, läkare osv finns i bloggen! Däremot kan jag väl säga att de inte är helt mjuka, men det är ju å andra sidan annat material än naturlig bröstvävnad, så det kanske inte är så konstigt... Kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela