tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Sexmånadersbesöket!

Publicerad 2010-07-06 21:55:33 i Allmänt

Ojoj, känns som att jag uppdaterar alldeles för sällan! Jag skyller på en enorm arbetsbelastning på jobbet! :-)

I torsdags var jag på min "slutbesiktning"! Jag trodde dock att det skulle bli fråga om att bestämma datum för omop, men ack så fel jag hade!

Till att börja med ska sägas att höger bröst format till sig en hel del redan innan jag var på återbesöket, vilket gjorde mig mycket glad. När jag kom till Calle och berättade om mina, vad jag upplevde som, problem med höger bröst, gjorde han en mycket noggrann undersökning av båda brösten (både okulär och fysisk). Därefter klickade han fram mina före-bilder i min datorjournal och bad mig komma och titta. Där, i en otroligt skarp bild, såg jag mina bröst innan - och herregud vilken chock! Såg de ut sådär?? Tomma och tråkiga!! Hur som helst, det var inte poängen. Poängen var att mitt höger bröst redan innan operationen satt lägre än mitt vänstra bröst. Det är alltså inget fel på mig!! :-D Nu när jag vet att det inte är nån fara känns det som något som jag lätt kan leva med!

Vad gäller det faktum att jag känner höger implantat mer än vänster konstaterade Calle att huden på vänster bröst har tänjt sig klart mer än det på höger, och att när huden tänjer sig kommer "mitt bröst" att falla ner och sluta sig över implantatet. Han sa också att om jag inte är nöjd om ett halvår så är jag välkommen tillbaka så öppnar han upp och hjälper huden på traven! Jag är verkligen jättenöjd med det svaret, eftersom jag hursomhelst inte vill operera mig nu! Han sa dessutom att läkningen verkar ha gått jättebra och att min kropp tagit åt sig implantaten mycket bra! :-)

Jag ska ta nya bilder och lägga upp, nu när de i princip är "färdiga"!

Älskar när ni kommenterar, fortsätt med det och hoppas att ni har en helt underbar sommar!

Kram!

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela