tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Nytt återbesök

Publicerad 2010-06-12 22:37:59 i Allmänt

Hej alla fina,

Som syns på rubriken så ska jag på återbesök - igen... Suck... Men jag mailade till kliniken med hur höger bröst känns (trycker nedåt revbenen, synligt och kännbart implantat på undersidan m.m.) och fick svar nästan genast, där det stod att jag skulle boka in ett återbesök med Calle direkt, och att det givetvis korrigeras kostnadsfritt om implantatet sjunkit. Det känns jättebra med allt stöd och all hjälp de erbjuder på Proforma! Jag talade med en man på mitt gym, och det var då jag kom på vad som är bäst med att jag har valt Proforma som klinik - sker det några komplikationer så får man all den hjälp man behöver! Givetvis önskar jag att brösten blev perfekta på en gång, eller att jag skulle vara nöjd utan att behöva göra om nåt, men eftersom det nu inte ÄR så, är jag väldigt glad och tacksam över all den hjälp som erbjuds från Proformas sida!

Känns lite tråkigt att det blir en eventuell omop i sommar, men jag vill verkligen göra det, om det kan bli bättre! Min sambo säger att han inte tänker på det, men jag ser skillnaden! Dels ser jag implantatet under höger bröst (känns inte så kul, man behöver ju inte vara övertydlig liksom...), höger bröst sitter lägre och är mjukare upptill än vänster, plus att jag känner skillnad på de två brösten när jag känner på båda samtidigt! Jag vill inte ha betalat 37 000 kr och inte vara 100 % nöjd, så därför kommer jag säga att jag vill ha en omop om jag får det!

Om någon har haft problem med db eller bo, eller känner någon som haft det så får ni gärna höra av er!

Hoppas ni har en trevlig helg!

Stor kram!

Nya bilder - och en epidemi?

Publicerad 2010-06-01 09:06:12 i Allmänt

Hej alla fina,

Nu har jag äntligen tagit mig för att fixa nya bilder!Vet inte varför de ser sneda ut framifrån på kort, det gör de inte i verkligheten, eller så är det jag som ser snett! :-P

I övrigt mår jag ok, har haft lite problem med "håll" och lite, lite svullnad under höger bröst... Vet inte hur jag ska förklara det riktigt, som håll fast inte specifikt när jag tränar eller anstränger mig, utan mer allmänt. Vet inte ens om det har med brösten att göra, men jag har en tendens att tro att alla små krämpor är tuttarnas fel! :-) Det är inget jag tänker gå och kolla nu om det inte blir sämre, jag har ju min slutbesiktning i början av juli, så eventuella frågor och krämpor tar jag med Carl-Johan då. Är fortfarande lite missnöjd med formen på höger bröst, eftersom jag tycker att implantatet syns under mitt eget bröst, alltså att implantatet och min egna tutte inte har synkat!

Till lite andra saker, en av mina närmre väninnor har precis opererat sina bröst, och det är så himla roligt hur man märker hur många som faktiskt opererar brösten (inget jag tänkte på innan jag opererade mig själv). Jag har försökt bistå henne med råd och tips och så, men det är sjukt hur snabbt man glömmer sina egna smärtor! Jag frågade min sambo om jag hade lika ont som min väninna har haft nu, och han tittade på mig som att jag var helt dum i huvudet! "Du kunde knappt röra dig, jag vet inte om du minns?" Det gjorde jag ju uppenbarligen inte! :-)

Puss och kram på er alla i solen!

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela