tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Länge sen sist - uppdatering!

Publicerad 2010-05-19 20:27:04 i Allmänt

Hej alla,

Har haft dåligt samvete för att jag inte uppdaterat bloggen, men nu kommer det, blir väl ett extra långt inlägg! :-)

Jag kan väl börja med mitt återbesök. Jag frågade givetvis om PiP-implantaten, men sköterskan visste inte mer än jag, vilket iofs inte var oväntat. När jag idag besökte Läkemedelsverket och Proformas hemsidor fanns det heller inte mer info än tidigare, vilket väl innebär att man får vänta och se helt enkelt... *suck* Jag frågade ju också om formen på mitt högra bröst, och hon rekommenderade mig att vänta till mitt sexmånadersbesök och fråga Carl-Johan då vad han tror. Jag tror iofs att det mest är jag som är überpetig, men jag vill egentligen bara veta att det inte har blivit något fel.

Just nu mår jag jättebra, har kommit igång med träningen riktigt ordentligt, och känner mig snyggare än nånsin! :-D Passar bra i dessa tider när man ska visa upp kroppen mer än under vinterhalvåret! :-)

Jag såg dessutom att jag fått två kommentarer idag. Det värmer, för det betyder att folk läser bloggen trots att jag inte varit särskilt aktiv på nästan en månad! Tack! :-) Tänkte att jag skulle svara på kommentarerna också!

Ms M - Tack, jag gillar dem! :-) Ska jag vara helt ärlig var jag först inne på att lägga snittet i armhålan. Problemet var då att den absolut bästa på det området finns i Malmö, och jag kände inte att jag hade tid med konsultation, operation och återbesök (ev. flera) i Malmö. Så en av anledningarna till att jag valde Proforma och Calle var faktiskt närheten till kliniken. Sen hade jag en del vänner som varit där, och som var nöjda, så då föll valet på Proforma, vilket jag är nöjd med idag! Men jag skulle fortfarande hellre ha gjort i armhålan i Malmö. :-) Sen är det ju jättetråkigt det här med implantaten, men det behöver man ju inte fundera på mer, eftersom PiP inte längre används. Jag tror heller inte att det spelar någon roll var man opererar sig när det gäller komplikationer, de kan ju uppstå oavsett var man opererar sig! :-) Hoppas jag svarade någorlunda på din fråga! :-) Kram!

Linnea - Jag opererades på Proforma Clinic i Stockholm, av Carl-Johan Gustafsson (kanske framgår av ovanstående svar :-)). De är ju klart fastare än tidigare, och beroende på hur jag ligger/står/sitter kan man känna av implantaten. Men man måste ju vara medveten om att man stoppar in ett konstgjort inlägg i kroppen, det kommer aldrig helt kännas som en naturlig del av en själv. De rör sig heller inte riktigt som "vanliga" bröst, men en av anledningarna till operation är väl förmodligen att man vill ha dem fasta?! Jag har ingen riktig koll på koksalt måste jag erkänna, då det aldrig riktigt var ett alternativ för mig. Var det svar nog? :-) Kram

Hade bikini på mig för första gången efter operationen i helgen! Det var intressant måste jag säga... :-) Jag har ju vant mig vid brösten, och tycker inte ens att de är särskilt stora längre, men jag märkte att folk tittade! Det gör ju folk inte alls på samma sätt när jag har kläder på mig, det är ju inte lika obvious då... Min sambo menade att det får jag räkna med, men det var bara så oväntat när jag själv inte tänker på brösten som stora längre! :-)

Ska lägga upp nya bilder snart, kanske på fredag eller i början av nästa vecka!

Kram på er alla, fortsätt gärna kommentera och ställa frågor!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela