tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Ettårsdagen närmar sig...

Publicerad 2010-11-26 10:17:13 i Allmänt

Den 5 januari är det ett år sen jag opererade brösten. Av naturliga skäl finns det inte så mycket att skriva om dem längre, de är ju liksom som de är nu. En liten uppdatering av mina eventuella komplikationer kanske är på sin plats dock.

Jag var ju orolig för ett "veck" på höger bröst, jag trodde nästan att implantatet hade sjunkit eller så. Men precis som min läkare sa så har det nu blivit i princip helt bra, det var förmodligen huden som inte riktigt hade hunnit med att töja sig så mycket som behövdes.

Sen har vi det faktum att implantatstypen som jag har nu har förbjudits, även i Sverige. Det känns faktiskt inte alls bra. Att jag kontaktade kliniken per mail för att få svar på vad jag ska göra nu, och att de inte svarade, det känns inte heller bra. Men jag är givetvis inte klar med dem bara för att de inte svarat! Jag kommer, min vana trogen, tjata hål i huvudet på dem tills de ger mig klara besked! :) Det värsta som kan hända är ju att jag får byta ut implantaten = ny operation = nytt att skriva om i bloggen! ;)

Det leder mig osökt in på en annan sak jag funderat på. OM jag skulle behöva göra om operationen, skulle jag då ta samma storlek? Förmodligen inte. Jag VET att de är stora, och att de är precis "lagom" på min kropp. Men jag skulle förmodligen inte kunna motstå möjligheten att faktiskt gå upp liiiiiite i storlek. Kanske 50 cc till (=400 cc). Men jag vet inte. Den som lever får se!

Sidospår: Jag har fått en del förfrågningar om jag lämnar ut min msn osv. Det kommer jag inte göra, så det är ingen mening med att fråga mer. Däremot mailar jag gärna till tjejer som har frågor, som ska göra en egen operation eller dylikt, bara att höra av er med mailadress så hör jag av mig! Jag kommer heller inte lägga upp kommentarer som har sexuellt innehåll. Det är inte därför jag har den här bloggen, det finns det andra sidor för.

Stor kram och glad första advent! :)

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela