tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Ettårsdagen närmar sig...

Publicerad 2010-11-26 10:17:13 i Allmänt

Den 5 januari är det ett år sen jag opererade brösten. Av naturliga skäl finns det inte så mycket att skriva om dem längre, de är ju liksom som de är nu. En liten uppdatering av mina eventuella komplikationer kanske är på sin plats dock.

Jag var ju orolig för ett "veck" på höger bröst, jag trodde nästan att implantatet hade sjunkit eller så. Men precis som min läkare sa så har det nu blivit i princip helt bra, det var förmodligen huden som inte riktigt hade hunnit med att töja sig så mycket som behövdes.

Sen har vi det faktum att implantatstypen som jag har nu har förbjudits, även i Sverige. Det känns faktiskt inte alls bra. Att jag kontaktade kliniken per mail för att få svar på vad jag ska göra nu, och att de inte svarade, det känns inte heller bra. Men jag är givetvis inte klar med dem bara för att de inte svarat! Jag kommer, min vana trogen, tjata hål i huvudet på dem tills de ger mig klara besked! :) Det värsta som kan hända är ju att jag får byta ut implantaten = ny operation = nytt att skriva om i bloggen! ;)

Det leder mig osökt in på en annan sak jag funderat på. OM jag skulle behöva göra om operationen, skulle jag då ta samma storlek? Förmodligen inte. Jag VET att de är stora, och att de är precis "lagom" på min kropp. Men jag skulle förmodligen inte kunna motstå möjligheten att faktiskt gå upp liiiiiite i storlek. Kanske 50 cc till (=400 cc). Men jag vet inte. Den som lever får se!

Sidospår: Jag har fått en del förfrågningar om jag lämnar ut min msn osv. Det kommer jag inte göra, så det är ingen mening med att fråga mer. Däremot mailar jag gärna till tjejer som har frågor, som ska göra en egen operation eller dylikt, bara att höra av er med mailadress så hör jag av mig! Jag kommer heller inte lägga upp kommentarer som har sexuellt innehåll. Det är inte därför jag har den här bloggen, det finns det andra sidor för.

Stor kram och glad första advent! :)

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-11-30 21:46:50

Jätte fina bröst.

Jag har velat göra mina bröst hur länge som helst.

Så har nu börjat spara pengar.

Alla säger att det gör ont fast på olika sätt.

Jag undrar hur det kändes att ta bort stygnen?

Tack på förhand.

Puss

Postat av: Nike

Publicerad 2010-12-02 22:49:22

Hej! Jag tycker som du att det finns ganska dåligt med information om hur folk verkligen upplevde sin bröstförstoring. Jag håller på att starta en hemsida där jag tänkte försöka få ett flertal personer som bloggat om sina ingrepp att lägga upp sina bloggar. Där kommer att finnas massor av andra saker också när den är klar. Skulle du kunna tänka dig att blogga för den? Eller om jag får kopiera innehållet på din blogg dit?

Postat av: Nike

Publicerad 2010-12-04 16:56:11

Hej! Jag håller på att sätter upp en sida/community för personer som funderar på bland annat att förstora brösten. Där ska bland annat finnas lite bloggar. Jag undrar om jag får kopiera över din blogg dit eller om du kanske vill skriva där?

Postat av: Mims

Publicerad 2010-12-06 11:06:11

Linda, tack så mycket! Jag är själv väldigt nöjd, och skulle aldrig ha dem ogjorda, trots att det är en ganska jobbig läkningsperiod. Jag tyckte att det absolut jobbigaste var när bröstmusklerna skulle hitta sin nya plats ovanpå implantaten, det krampade en hel del och kändes som ruggig träningsvärk.

Jag hade stygn som kroppen tog hand om själv, och som jag alltså inte behövde ta bort. Jag tror att det är absolut vanligast idag.

Uppdatera gärna när du börjar närma dig operationsdags! :)

Stor kram!

Postat av: Mims

Publicerad 2010-12-06 11:08:04

Hej Nike!

Jag var inne och tittade på din sajt och den såg jättesnygg och seriös ut, jag bloggar gärna på den!

Kommentera gärna igen med din mailadress, så mailar jag dig!

Stor kram!

Postat av: Richard

Publicerad 2010-12-27 10:43:49

Men man kan väl ändå få säga att man tycker att det är väldigt fina, även fast man är kille.

Postat av: Mims

Publicerad 2011-01-03 14:23:06

Richard, det är klart man får! :)

Postat av: Lisett

Publicerad 2011-05-07 23:48:33

Hej , dina bröst är jättefina ska själv bli opererad av Carl-johan den 9:e augusti. :)fick du prata med honom lite innan operationen för att bekräfta storlek m.m? (menar under samma dag som op)sedan vad har du för profil i dina bröst? ( mellanprofil/ högprofil)tycker dina är perfekta och vill veta vad du har :)skulle vara jättesnällt om du kunde höra av dig till mig på min mail.

Postat av: Mims

Publicerad 2011-11-27 20:46:56

Hej Lisett, jag är sååå ledsen att jag inte svarade på det här förrän nu! Jag har bytt privat e-postadress och hade inte en tanke på att det var dit kommentarsmeddelandena kom! Jag hoppas att din operation har gått bra, och om du vill bolla tankar med mig så får du jättegärna skriva här igen, så kan vi maila! Kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela