tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Ett år, en vecka och en dag

Publicerad 2011-01-13 10:16:30 i Allmänt

Grattis på den dagen! :)

Ettårsdagen firades med en nack- och ryggmassage och en ekologisk ansiktsbehandling på 90 minuter, det var toppen ska jag säga! :)

Så, vad har då hänt om man ska resumera året i korthet? Jag opererades den 5 januari 2010, vilket i sig var en behaglig upplevelse med kliniken och personalen och mina underbara vänner och sambo. Sen hade jag ont i ett par veckor. Sen gick jag runt och oroade mig i ett par månader. Och sen blev jag bara nöjd! :)

Om jag ska peka på enskilda saker som gör att jag känner mig så nöjd som jag gör idag så kan de lämpligtvis sammanfattas i en punktlista.

- Beslutsamhet
Jag var fast besluten att det här var något jag ville göra, för min egen skull! Jag var relativt säker på storlek och vilket resultat jag ville uppnå.

- Personal och klinik
Proforma och Carl-Johan Gustafson har inte alltid fått de bästa vitsorden (i alla fall inte om man googlar runt). Jag kände vid konsultationen att jag fick förtroende både för kliniken och för Carl-Johan, jag kände mig helt enkelt trygg och säker på att vara i goda händer.

- Omgivningen
Min absolut närmaste omgivning var mycket stöttande. De människor jag inte visste hur de skulle reagera berättade jag helt enkelt inte för förrän långt senare (och det gick ju bra det med!). Sedan finns det människor jag fortfarande inte berättat för, och vet ni vad? Det kanske jag inte kommer göra heller! Det är ju det bästa med allt, man väljer själv vilka man vill dela med sig till!

-Acceptans
Det absolut viktigaste av allt! Brösten är inte helt symmetriska eller perfekt formade från början (det är ju ofta en anledning till operation) och det betyder att DE INTE KOMMER BLI DET EFTERÅT HELLER! Förstår man det, så tror jag att många kan bli mycket nöjdare i efterhand då man inte bygger upp en orealistisk bild av hur slutresultatet kommer att bli.

Kom gärna med egna exempel på hur ni har gjort för att bli så nöjda som möjligt med era operationer, det är så kul att höra om andras erfarenheter!

Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-14 14:28:12

hur ser dina bröst ut nu?

Postat av: Mims

Publicerad 2011-01-14 14:53:24

Som på de sista bilderna, det har liksom inte hänt något mer nu! :)

Postat av: lina

Publicerad 2011-01-15 18:25:54

Kan vi få se några bilder både med och utan bh.

Postat av: Lina

Publicerad 2011-01-15 18:28:07

Jag glömde fråga om dina bröst har krympt lite? Jag undrar det eftersom jag gjorde en bröstförstoring för ungefär 2,5 år sedan och dem krympte lite.

Postat av: Mims

Publicerad 2011-01-16 19:18:12

Hej Lina!

Ska fixa bilder med och utan bh, den som väntar på något gott, du vet! ;)

Nja, krympt vet jag inte om de gjort. Däremot är de ju väldigt, väldigt svullna direkt efter operation, och det tar ju olika lång tid innan svullnaden går ner...

Kram!

Postat av: Malin

Publicerad 2011-04-15 14:22:32

Hejsan!Jag har en fråga till dig om din känsel i brösten. Hur var den tiden efter operationen? Jag opererade mig i Okt 2010 och jag har ffa inte fått tillbaka känseln. Hela undersidan av brösten är känslolösa.. Bröstvårtorna kan jag känna lite i ibland. Hur var det för dig? Och hur mycket känsel har du nu? Tacksam för svar =)MVH:Malin

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-23 02:02:11

Jag måste säga grattis till alla killar som har fått klämma på dina bröst detta året. Måste ha varit en väldigt härlig upplevelse(okej, lite omoget skrivet kanske men jag skyller på sömnbrist...) !Men jag måste iaf säga att du har väldigt fina bröst ! Resultatet blev väldigt bra :)

Postat av: Maria

Publicerad 2011-10-24 22:02:21

Jag vill bara tacka dig för en superfin blogg! Synd att du inte har skrivit på så länge...

Postat av: Mims

Publicerad 2011-11-27 20:44:43

Lina, jag har glömt att fixa bilder med bh, ska försöka komma ihåg att göra det snarast!Malin, förlåt för att jag inte svarat förrän nu! Om du skriver igen så lovar jag att svara snabbare! :) Vad gäller din fråga så kan jag konstatera att jag fortfarande inte har full känsel i mina bröst. :/ Precis som du så känner jag inte undersidan. Jag vet dock att detta är väldigt individuellt och att känseln möjligen kan komma tillbaka senare också.Maria, tack, jag ska försöka skriva oftare! Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om! :)Anonym, tack du! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela