tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Mycket har hänt...

Publicerad 2011-11-27 20:38:43 i Allmänt

...och mycket mer kommer väl antagligen att hända!

Jag har en hel del funderingar som inte riktigt släpper taget om mig.

Dels kan jag inte släppa det här med att man förbjöd PIP-implantat ett par månader efter att jag opererat mig (för er som inte har följt med så kan jag berätta att det är den typen av implantat jag har). Jag har funderat på om jag ska byta ut mina implantat "bara för att". Den lilla information Socialstyrelsen lämnade gav ju inte vid handen att det skulle vara nödvändigt att omedelbart byta ut implantaten i och för sig, men man slutar ju inte fundera... Vad för hälsorisker innebär implantaten egentligen? Jaja, sista tanken är nog inte tänkt i den delen!

Det leder dock osökt vidare på nästa fundering jag har haft; OM jag byter, ska jag då byta storlek? Känns så sjukt att säga, men brösten känns redan... små...! Det är jättemärkligt, jag vet! De ÄR ju inte små... Men skulle det skada att göra dem lite, lite större? Om jag ändå ska byta ut implantaten alltså! Annars lägger jag mig inte under kniven inom en snar framtid, det kan jag lova er! Synpunkter på detta emottages också tacksamt!

Nu tänkte jag försöka ägna en stund åt att svara på lite kommentarer som jag har fått, TACK för dem förresten! Och förlåt för att jag är totalt urusel på att svara!

Kram!

Nya bilder återigen!

Publicerad 2011-11-27 20:32:03 i Allmänt

Sådär, nya bilder lovade jag ju att ordna, och fort gick det! :)

     

Här är de liksom, varken mer eller mindre! Ett år tio månader och 22 dagar gamla, inte långt kvar till två år nu!

Tiden går så vansinnigt fort, snart två år sen jag fick mina babies... Eller fick dem tillbaka kanske man ska säga, även om det inte är exakt mina gamla boobies! ;)

Jaha, ser ni nån skillnad nu jämfört med tidigare? Eller är det bara jag som känner någon sorts skillnad?

Kommentarer och synpunkter är välkomna!

Aktiv igen! :)

Publicerad 2011-11-27 19:43:57 i Allmänt

Något oväntat skulle man kanske kunna tycka!? ;) Jag trodde inte att det skulle finnas något större syfte med den här bloggen mer än från det att jag började fundera på operation och fram till cirka ett år efter operation. Idag när jag tittar på de bilder som jag tagit tidigare så börjar jag fundera på om bloggen kanske ändå inte fyller en funktion även idag? Jag upplever nämligen inte alls mina bröst så som jag ser dem på bilderna, inte ens på de senaste bilderna faktiskt (de är ju drygt ett år gamla)! Dessutom har jag lite nya funderingar och tankar, och vilket forum är bättre för det än bloggen? )

Alltså har jag bestämt mig för att ta några nya bilder och lägga upp, och även skriva en kort redogörelse för hur det känns idag, och annat som jag funderar över när det gäller mina bröst!

Hang in there, förhoppningsvis blir det några nya bilder redan idag! ;)

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela