tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Mycket kan hända och än är det inte slut!

Publicerad 2013-07-26 10:24:10 i Allmänt

Tji fick jag som trodde att bloggen inte skulle komma att behövas längre!
 
Den 4 juni i år ändrade Läkemedelsverket plötsligt sin rekommendation radikalt. Den nya rekommendationen är att  PIP-implantaten bör opereras ut i förebyggande syfte. Jag bokade omgående in en konsultation med Carl-Johan som opererade mig, och den 14 juni var jag i Proformas nya lokaler och pratade med Carl-Johan. Konsultationen ledde till att jag bokade in en ny operationstid, och den 7 augusti är det dags att byta ut implantaten mot motsvarande Mentor-implantat.
 
Jag funderade ett tag på att eventuellt byta storlek på implantaten, till en storlek större. Tror att jag nämnt det någon gång tidigare i bloggen också. Jag bestämde mig dock för att behålla samma storlek, då brösten nu verkligen känns som "mina". Ytterligare uppmärksamhet vill jag heller inte ha på grund av dem, så det avgjorde saken. ;)
 
Jag har pratat lite med vänner och bekanta som har gjort en andra bröstoperation, och samtliga säger att det är piece of cake jämfört med operation nummer ett. Och då har samtliga som jag pratat med ändå förstorat brösten ytterligare vid sin andra operation, jag byter ju till samma storlek, vilket borde innebära en ännu smidigare rehabilitering.
 
To be continued med andra ord, och nu kommer väl förmodligen mitt bloggande igång igen! Innan operationen lovar jag att lägga upp nya "före"-bilder, för att jämföra med kommande "efter"-bilder. Jag hoppas verkligen att resultatet blir lika bra som efter första operationen, eftersom jag är och har varit så himla nöjd med mina bröst.
 
Hoppas att ni alla har en bra sommar!
 
Kram

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela