tuttar

En blogg om min bröstoperation, av mig, en tjej med hög utbildning och akademikerjobb. Med andra ord, inte den tjejen man tänker sig ska göra en bröstförstoring! ;-)

Sen uppdatering - som vanligt!

Publicerad 2013-10-13 09:30:43 i Allmänt

Jag skrev ett långt jäkla inlägg, sen brakade appen ihop! Nu blir det en kort sammanfattning av det tidigare istället, orkar inte skriva om alltihop! :)

Allt gick bra, ett av såren ville inte riktigt läka, precis som förra gången, men nu är det helt läkt. 

Operationen har dock föranlett mig att byta ut hela min bh-garderob eftersom Mentor-implantaten upplevs som betydligt större än PIP-implantaten. PIP-implantaten har en bredare bas än Mentor, och 350 ml Mentor ger därförett högre, större bröst än samma mängd PIP. DET kan vara bra att ha i åtanke om man ska byta ut implantaten. 

Jag tror inte att det blir några fler uppdateringar från min sida, om inget (ytterligare) oförutsett inträffar. Den här gången är muskeln och fickan redo för implantatet redan från början, och man kan inte förvänta sig några större förändringar med tiden. Jag bjuder på en efter-bild och hoppas på att det är det sista jag skriver här (annars har jag ju fått en komplikation, och det vill jag ju inte:)). Kram!


Kommentarer

Postat av: Greven

Publicerad 2014-02-13 12:00:32

Singel?:)

Postat av: 35 årig 3-barnsmor

Publicerad 2014-10-28 23:34:53

Om du alls läser bloggen fortfarande hoppas jag du har tid att svara på några frågor (gärna per mail om möjligt). Ska nämligen göra en operation i december och har massa tankar inför det, bl.a. rörande storlek och vad som kan passa min kropp.
Undrar därför om du vill berätta hur dina mått var/är? Längd, vikt,bröstbredd (diameter), bröstkorg runt om, Bh-storlek innan och nu efter. Vilken profil har du nu på Mentor?

Tack på förhand
/

Svar: Hej,
Jag ska svara så gott jag kan (vilket inte alls kommer att bli särskilt precist). Jag är ca 165 cm lång, och vid tidpunkten för den första operationen vägde jag nog ungefär 55 kg. Jag har inte mätt bröstkorgen, men jag trodde mig ha 75C i bh-storlek före operationen. Efter första operationen gick jag till en riktig bh-butik, och de mätte ut 65F till mig, så jag hade ju fel bh-storlek innan operationen. Efter andra operationen har jag 65G eller ibland 65H, trots att jag har lika många ml i implantaten. Jag kommer tyvärr inte ihåg vilken profil jag har på Mentor. Hoppas att jag kunde bidra hjälpligt i alla fall. Ha en trevlig helg!
None None

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om bröstförstoring, av en tjej med ett "akademikerjobb". Med andra ord; inte en "sån" tjej! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela